Вицепремиерът и министър  на външните работи Мария Габриел е на

...
Вицепремиерът и министър  на външните работи Мария Габриел е на
Коментари Харесай

Мария Габриел е на работно посещение в Германия и Австрия

Вицепремиерът и министър  на външните работи Мария Габриел е на двудневно работно посещаване в Германия и Австрия. Мария Габриел ще се срещне на 16 ноември в Берлин с  министъра на външните работи на Германия Аналена Бербок. След срещата  ще бъде дадена взаимна конференция.
В рамките на визитата в Германия са планувани и срещи на вицепремиера Габриел с Фридрих Мерц, ръководител на ХДС  и на  парламентарната група на ХДС/ХСС в Бундестага и с Александер Добринд, зам.-председател на ПГ на ХДС/ХСС, както и посещаване на Българския културен институт.
  Съвместната конференция на вицепремиера Мария Габриел и Аналена Бербок ще бъде предавана онлайн в X каналите на Министерството на външните работи на Германия (на немски: @AuswaertigesAmt и на български: @GermanyDiplo), от 17,50 ч. българско време.
На 17 ноември вицепремиерът Мария Габриел ще бъде във Виена, където ще се срещне с федералния министър по европейски и интернационалните въпроси на Република Австрия  Александър Шаленберг.

След срещата се планува взаимна конференция.

В австрийската столица Мария Габриел ще организира и срещи с  първия ръководител на Националния съвет на Австрия  Волфганг Соботка и със  зам. -председателя на Австрийската стопанска камара-Виена  Касиа Греко.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР